Inget händer?

Välkommen till Rootesklubbens forum! Här finner du först lite viktig information om ditt nya forum. Klicka på rubriken här överst i rutan så kommer du vidare.

Inget händer?

Inläggav Kristian J » 2018 09 02, 7:21

Ska man anse att detta forum har somnat in?
Verkar vara lite tunt
Kristian J
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 2018 09 02, 7:15

Re: Inget händer?

Inläggav hillmanolle » 2018 10 06, 4:55

Hej Kristian och ev. andra besökare till detta forum

Jag kan bara att säga att jag djupt beklagar att inlägget från Kristian blev liggande utan åtgärd i drygt en månad.
Felet är att vi två moderatorer inte har skött vårt jobb ordentligt. Vi bestämde oss för att alternera med att kolla om något inlägg gjorts, som skulle ut på forumet. Bra länge fungerade det, så att vi kollade och stämde av med varandra och det fanns aldrig några inlägg att ta hand om. Sommar och värme och bilkörning kom och vi hade sådant att tänka på. När det sedan blev september hade vi båda tydligen glömt bort detta vårt forum. Det finns inga ursäkter.
På årsmötet den 27 okt. kommer jag att yrka på att vi lägger ner vårt forum. Det blev ingen succé. Kanske är vi en för liten klubb för att ha behov av den här kontaktvägen. Vi har en hemsida och vi finns på Facebook och för medlemmar finns vår klubbtidning. Det tycks vara det maximala vad vi räcker till för.

Fram till årsmötet måste vi skärpa oss och kolla upp eventuella reaktioner på det ovan sagda. Det funkar också att ringa någon av oss. Olle på tel 072-9760005 och Christian på tel 070-2728106

Rooteshälsningar från Olle Lindberg och Christian Carlsson
Användarvisningsbild
hillmanolle
Site Admin
 
Inlägg: 13
Blev medlem: 2016 12 19, 7:02

Re: Inget händer?

Inläggav Kristian J » 2018 10 08, 5:45

Ja, lite konstigt är det ju. då det egentligen finns både ett och annat att diskutera. Är med i "Hillman Cars" Yahoo och där finns det diverse snack. Jag hittade denna av en tillfällighet.
Är de flesta Hillmanägare gamla stötar (d.v.s. äldre än jag) som inte har en dator?

Kristian J
Kristian J
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 2018 09 02, 7:15

Re: Inget händer?

Inläggav hillmanolle » 2018 10 31, 4:56

Hej

Visst finns det många gamla stötar utan dator, eller med dator, men för upptagna av annat för att hinna använda den regelbundet. Tydligt är att de flesta klarar sig utan detta forum. För att visa bilder används hellre Facebook och jag antar att för råd och medlemsförfrågningar, så används mest den äldre kontaktkanalen telefon och ibland e-post.
Frågan om forumet togs upp på klubbens årsmöte nyligen och det beslutades att forumet kan läggas ned. Jag kommer att ta reda på hur man avslutar avtalet med forumsidans "ägare" och sedan tas vårt forum bort från cyberrymden.
Den som eventuellt saknar det hänvisas till de andra kontaktytor som finns, i första hand vår e-postadress (info@rootes.se) som ger samtidig kontakt med alla i styrelsen, så någon ska kunna svara snabbt.
M v h /Olle L
Användarvisningsbild
hillmanolle
Site Admin
 
Inlägg: 13
Blev medlem: 2016 12 19, 7:02
Återvänd till Rootesklubbens forum

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster

cron